Bewust je-Zelf Zien | Intuïtieve coaching en workshops

Kinder Emotie Coaching

BEWUST WORDEN VAN EMOTIES EN GEDRAG

Voel jij je ook machteloos wanneer jouw kind niet luistert? Weet je niet hoe jij je kind kan helpen als het zich verdrietig voelt? Zoals kinderen nog mogen leren omgaan met emoties, zo hebben veel ouders ook nog te leren omgaan met de emoties van hun kind. Kinderen reageren voornamelijk vanuit hun intuïtie. Kinderen leren omgaan met emoties en bewust maken van hun gedrag kan een hele uitdaging zijn. Voor jou als ouder is het soms zoeken naar wat je kind jou wil vertellen. Kinderen kunnen/mogen/durven/willen niet altijd zeggen hoe ze zich voelen, ook in hun tienerjaren. Ze hebben jou als ouder nodig om zich hierin te ontwikkelen. De grote verschillen en de combinatie van gedrag en onderliggende oorzaak zorgt regelmatig voor heftige emoties. Inzicht in emoties en als ouder er op een bewuste en begripvolle manier op reageren, maakt veel verschil voor je kind. Je kind bewust in verbinding ondersteunen bij hun emoties, geeft je kind een veilig gevoel. Je kind zal zich gezien, gehoord en begrepen voelen in zijn/haar behoeften om te mogen leren omgaan met emoties. Dat je kind kan omgaan met emoties en zich weer fijn voelt, dat wil elke ouder en daar kan ik jullie bij helpen en begeleiden.


Kinder emotie coaching is voor ouders, kinderen vanaf 4 jaar en jongeren. Voor kinderen onder de 4 jaar ondersteun en begeleid ik alleen de ouders.
Daarnaast organiseer ik regelmatig EmoZie Kids Boekjes en Knuffels workshops voor kinderen van 2,5-4 jaar en ouder/opvoeder. Spelenderwijs kennismaken met emoties.

Kinder emotie coach

WERKWIJZE KINDER EMOTIE COACHING


Als kinder emotie coach ga ik afgestemd op jullie hulpvraag en behoeften, met jouw kind en jou als ouder onderzoeken hoe jouw kind op een gezonde manier om kan gaan met emoties, het vergroten van zelfvertrouwen, veerkracht en hoe jij je kind het beste kan ondersteunen. Hiervoor gebruik ik diverse materialen. Ik begeleid ouder en kind altijd samen, daar ze jou als ouder nodig hebben tijdens hun proces. Daarnaast versterkt het de verbinding tussen ouder en kind en zorgt het voor een veilige bedding voor je kind. Indien je kind (jonger dan 18 jaar) zelf aangeeft alleen op consult te willen komen, is dit met schriftelijke goedkeuring van beide ouders mogelijk. 

* Tijdens het intakegesprek gaan we jullie hulpvraag concreet maken en als het voor iedereen goed voelt een consult afspraak inplannen.
* In elk consult stem ik mij af op de energie en behoeften van het kind en de ouders, vanuit mijn
intuïtie en kennis kijk ik wat er nodig is om jullie doel te behalen. 

* Per consult heb je de vrijheid om een vervolgafspraak te maken.
* Respect en waardering voor elkaar staan hoog in het vaandel.

Intakegesprek

Duur

Kosten

60 minuten

€65,- (prijs in euro's)

Consult

Duur

Kosten

45 minuten

€55,- (prijs in euro's)

Heb je nog vragen? Neem dan contact met mij op. Kijk bij het aanbod voor mijn andere diensten.

'In verbinding mogen opgroeien is een groot kado voor je kind.'   - Bewust je-Zelf Zien

Openingstijden (alleen op afspraak)

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
SOS kinderen en emoties
Bewust jezelf Zien Trainer Dunstan Babytaal
Bewust je-Zelf Zien inleverpunt lokale kadobon
Bewust jezelf Zien keuze vrij bij mij

© Bewust je-Zelf Zien 2023 | Privacybeleid | Algemene voorwaarden | Disclaimer | KvK 89676351 | BTW-nr NL004758282B65 

unsplash