Cursus Babytaal

LEER WAT JE PASGEBOREN BABY JE VERTELT DOOR TE HUILEN.

Wanneer je pasgeboren baby huilt betekent dat niet gelijk dat je baby pijn of verdriet heeft. Huilen en geluiden maken zijn de enige manier waarop je baby kan communiceren. Willen jij en je partner leren waar jullie pasgeboren baby behoefte aan heeft? Meld je dan aan voor een cursus Dunstan babytaal!

Pasgeboren baby's maken vanaf hun geboorte vele geluiden en vijf van die geluiden hebben ieder een eigen betekenis. De Australische Priscilla Dunstan ontdekte dat alle pasgeboren baby’s tot ongeveer 4 maanden oud, wereldwijd vijf universele geluiden maken. Dunstan Babytaal richt zich specifiek op deze vijf geluiden. Zo is er een geluid voor honger, voor moe, een boertje dat dwarszit, darmkrampjes en ongemak. Deze geluiden zijn gebaseerd op de basisreflexen die vanuit het lichaam van pasgeboren baby's worden gemaakt en daardoor onafhankelijk zijn van de taal die de ouders spreken. Dit zijn de eerste onbewuste vormen van communicatie en belangrijke basisbehoeften van je baby, nog voordat het echt tot huilen komt. Het in een vroeg stadium herkennen van de behoeften van je pasgeboren baby heeft grote voordelen voor je kindje en voor jullie als ouders. Het zorgt onder andere voor een veilige hechting tussen ouders en hun baby, voor meer verbinding tussen ouders en meer rust binnen het hele gezin. 

GROTE VOORDELEN

 • Minder huilen
  Je kunt sneller en makkelijker voldoen aan de behoefte van je baby, omdat je de signalen van je baby beter begrijpt. Dat geeft je kindje een veilige bedding en het vertrouwen in jou als ouder!
 • Betere voedingen

  Wanneer je je baby voedt als hij daar echt behoefte aan heeft, dan zal hij beter aan de borst willen en drinken.

 • Meer slaap
  Baby's worden vaak veel wakker. Soms is het alleen maar een boertje dat dwars zit. Je baby raakt minder snel overstuur, is eerder gerust gesteld en valt sneller weer in slaap. En jullie ook.
 • Minder stress
  Goed kunnen inschatten wat de behoeften van je baby zijn, neemt veel druk en stress weg die veel ouders ervaren in de eerste fase van hun ouderschap. Dat geeft meer rust en zelfvertrouwen.
 • Betere hechting met vaders
  Ook als vader kun je de geluiden van je baby herkennen. Daarmee kan je als vader, vanaf dag één, bewust een hechte band opbouwen met je kindje.

CURSUS DUNSTAN BABYTAAL

Tijdens de eenmalige cursus van ongeveer 1,5 uur ga ik jullie meer vertellen over het ontstaan van de Dunstan Babytaal, komen de vijf geluiden uitgebreid aan bod en ga ik jullie hiervan voorbeelden laten horen en zien. Je krijgt uitleg over het babydagboek en tips bij een vastzittend boertje en darmkrampjes.
De cursus is incl. drinken en iets lekkers. Ook krijgen jullie na afloop een handige poster met de vijf geluiden, het invul babydagboek en een hand-out om het thuis nog eens rustig na te lezen.

Voor wie: 
- aanstaande ouder(s) die in verwachting zijn
- ouder(s) van een pasgeboren baby
- ouder(s) met een baby tot 3 maanden oud
- opa's, oma's en andere opvoeders. 

Waar: 
In mijn praktijk in Echt.

Tip: Na de bijeenkomst heb je de mogelijkheid om voor €16,- 9 maanden lang toegang te krijgen tot de e-learning Dunstan Babytaal voor ouders.

Geef een cursus Dunstan Babytaal cadeau!
Denk dan bijvoorbeeld aan;

- gender reveal party

- zwangerschapskado

- babyshower
- kraamkado

Kosten

€45,- p.p.  of  €85,- 2p.

2 personen = beide (aanstaande) ouders, moeder-dochter, vader-zoon, oma-opa, vriendinnen enz.

Heb je nog vragen of wil je een offerte aanvragen? Neem dan contact met mij op.
Kijk bij het aanbod voor mijn andere diensten.


Recensie april 2023  

'De geluiden zijn goed hoorbaar. Maar je hoort ze ook veel door elkaar en soms is het zoeken wat ze precies wilt aangeven. Maar tot nu toe gaat het aardig goed. Scheelt veel tijd om het zelf uit te zoeken wat ze precies bedoelt. Dat is wel heel waardevol.'  - Moeder met een pasgeboren baby 

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Openingstijden (alleen op afspraak)

Maandag
13:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

aangesloten bij:

Bewust je-Zelf Zien is een gecertificeerd professional bij SOS kinderen en emoties.
Bewust je-Zelf Zien is een gecertificeerd Trainer bij Dunstan Babytaal
Bewust je-Zelf Zien is verkooppunt van de Groene Linde
Bewust je-Zelf Zien inleverpunt lokale kadobon
Bewust jezelf Zien is lid van Keuze vrij bij mij
Bewust je-Zelf Zien is aangesloten bij Hipsy.

© Bewust je-Zelf Zien 2024 | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Medische disclaimer | KvK 89676351 | BTW-nr NL004758282B65 

:
unsplash