Access Bars

KOM TOT RUST MET EEN ENERGETISCHE ONTSPANNING 

Wat is Access Bars?
Access bars is een zachte, hands-on modaliteit. Het bestaat uit 32 energiebanen die door en rondom je hoofd lopen. Deze banen (bars) verbinden zich op specifieke "bars-punten" en komen overeen met verschillende gebieden en aspecten van het leven.

Hoe werkt een Access Bars behandeling?
Tijdens een Access Bars behandeling worden deze bars-punten op je hoofd zachtjes aangeraakt om de elektromagnetische lading van alle gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen die je mogelijk hebben beperkt in de betreffende levensgebieden los te laten.
Hierdoor kan het zijn dat stress klachten verminderen, lichamelijke, emotionele en mentale klachten afnemen of zelfs verdwijnen. Ook kan het je slaapkwaliteit en concentratie verbeteren, meer ontspannen overdag en je voelt je lekkerder in je vel.  

Voor wie is een Access Bars behandeling geschikt?
Een Access Bars behandeling is geschikt voor kinderen en volwassenen. Een hele fijne behandeling voor hooggevoelige mensen. Lees onderaan deze pagina de ervaringen.

Hoe verloopt de behandeling?

We gaan formuleren welke klachten jij momenteel ervaart en waar je verlichting in zoekt. Tijdens de behandeling lig je heerlijk ontspannen op de behandeltafel. Kleding blijft aan en de schoenen gaan uit. Na de behandeling gaan we evalueren wat je hebt ervaren. 


Probeer ook eens een:
ABC behandeling
Aura & Chakra healing

Soul Body Fusion


Duur

Kosten

30 minuten

€30,-

60 minuten

€55,-

max. 20 min.

€15,- 

t/m 11 jaar

Access Bars behandeling

Heb je nog vragen of wil je een offerte aanvragen? Neem dan contact met mij op.

Kijk bij het aanbod voor mijn andere diensten of geef een behandeling cadeau.

Recensie maart 2024

'Ik heb een chakra & access bars behandeling gehad bij Jenny! En ik kan het iedereen aanraden, het is een mooie bijzonder verwen momentje voor jezelf! Ik was helemaal zen, ontspannen en diepgaande verbinding met mezelf gekregen. Ook ben ik rustiger geworden en een met mezelf! Ga dat echt ervaren voor jezelf!' - Joyce


Recensie december 2023

'Jenny begeleidt heel respectvol en in volledige rust tijdens de behandeling. Ik voel me na deze behandeling weer meer in harmonie met mezelf en heb meerdere mooie inzichten gekregen. Een echte aanrader naar mijn mening.' - Man 35 jaar

Recensie december 2023
'
De behandeling van jouw heeft een doorbraak bewerkstelligt. De eerste dagen na de behandeling was mijn hele lichaam in beweging. Dit heeft tot gevolg gehad dat ik wakker word in een ontspannen en positief gemoedstoestand. Ook door de dag ben ik relaxter en kan beter omgaan met negativiteit. Graag wil ik in het nieuwe jaar een vervolgafspraak maken.
' - Anoniem

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Openingstijden (alleen op afspraak)

Maandag
13:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

aangesloten bij:

Bewust je-Zelf Zien is een gecertificeerd professional bij SOS kinderen en emoties.
Bewust je-Zelf Zien is een gecertificeerd Trainer bij Dunstan Babytaal
Bewust je-Zelf Zien is verkooppunt van de Groene Linde
Bewust je-Zelf Zien inleverpunt lokale kadobon
Bewust jezelf Zien is lid van Keuze vrij bij mij
Bewust je-Zelf Zien is aangesloten bij Hipsy.

© Bewust je-Zelf Zien 2024 | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Medische disclaimer | KvK 89676351 | BTW-nr NL004758282B65 

: