Aura en Chakra healing

ENERGETISCH REINIGEN

Wat is Aura en Chakra healing?
We vinden het heel normaal om ons huis schoon te maken, onze auto, de afwas te doen en ons lichaam te wassen. Echter staan we er niet bij stil dat het ook belangrijk is om onze energie regelmatig te reinigen. Een aura is het energieveld om jouw lichaam. Chakra's zijn de energie-wielen die jouw zorgen dat jouw energie stroomt.

Hoe werkt een Aura en Chakra healing?
We komen dagelijks met verschillende situaties in aanraking waardoor onze aura en chakra's vervuild kunnen raken. Dit kan bijvoorbeeld al door een bepaalde geur of een geluid waar een herinnering aan vast zit of door een ruimte waarin jij je bevindt waar de sfeer onaangenaam voelt. Wanneer deze vervuilde energieën zich opstapelen kan het zijn dat hierdoor emotionele, mentale of fysieke klachten ontstaan. Door je aura en chakra's regelmatig te reinigen, is het mogelijk dat deze klachten (deels of volledig) verdwijnen na een of meerdere behandelingen. We beginnen met het reinigen van je aura, daarna ga ik met een pendel de huidige werking van je chakra's vaststellen. Daarna reset ik jouw chakra's, dit kan eventuele blokkades verhelpen.

Voor wie is een Aura en Chakra healing geschikt?
Deze behandeling is geschikt voor iedereen. Tevens is deze behandeling aan te raden voor mensen met mentale klachten zoals een depressie, verslavingen en een burn-out en ook voor mensen met lichamelijke klachten en zelfs chronische aandoeningen. Hooggevoelige mensen ervaren deze behandeling als zeer positief. Lees onderaan deze pagina de ervaringen.

Hoe verloopt de behandeling?
We gaan formuleren welke klachten jij momenteel ervaart en waar je verlichting in zoekt. Tijdens de behandeling lig je heerlijk ontspannen op de behandeltafel. Kleding blijft aan en de schoenen gaan uit. Na de behandeling gaan we evalueren wat je hebt ervaren en heb je de mogelijkheid om een vervolgafspraak te maken. Een cadeautje voor jezelf.

Probeer ook eens een:
ABC behandeling

Access Bars behandeling 
Soul Body Fusion®


Aura en Chakra healing

Duur

Kosten

60 minuten

€55,-

max. 20 min.

€15,-  t/m 11 jaar 

Heb je nog vragen of wil je een offerte aanvragen? Neem dan contact met mij op.

Kijk bij het aanbod voor mijn andere diensten of geef een behandeling cadeau.

Recensie januari 2024
'De behandeling Aura en Chakra healing ontvangen. Prettig ervaren kwa sfeer en begeleiding. Na de behandeling weer sinds lange tijd mijn lichaam gevoelt na openen van 1ste 3 chakra's.' - Dave

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Openingstijden (alleen op afspraak)

Maandag
13:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

aangesloten bij:

Bewust je-Zelf Zien is een gecertificeerd professional bij SOS kinderen en emoties.
Bewust je-Zelf Zien is een gecertificeerd Trainer bij Dunstan Babytaal
Bewust je-Zelf Zien is verkooppunt van de Groene Linde
Bewust je-Zelf Zien inleverpunt lokale kadobon
Bewust jezelf Zien is lid van Keuze vrij bij mij
Bewust je-Zelf Zien is aangesloten bij Hipsy.

© Bewust je-Zelf Zien 2024 | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Medische disclaimer | KvK 89676351 | BTW-nr NL004758282B65 

: