Kinder EmotieCoaching

LEREN OMGAAN MET EMOTIES (VAN JE KIND)

Voel jij je ook machteloos wanneer je kind maar niet wil luisteren? Weet je niet hoe jij je kind kan helpen als hij/zij zich verdrietig voelt? Als moeder en Kinder EmotieCoach begrijp ik jou als geen ander. Dat je kind leert omgaan met emoties en zich weer fijn voelt is wat elke ouder wil en daar kan ik jullie bij helpen en begeleiden.
Zoals alle kinderen nog mogen leren omgaan met emoties, zo hebben veel ouders ook nog te leren omgaan met de emoties van hun kind. Kinderen reageren voornamelijk vanuit hun gevoel oftewel hun intuïtie. Kinderen leren hoe om te gaan met emoties en bewust maken van hun gedrag kan een hele uitdaging zijn. Weet dat je kind zich geen raad weet met zichzelf en jou dit probeert duidelijk te maken via gedrag. Dit kan niet wenselijk gedrag zijn. Echter uit het kind zich niet op deze manier om jou te kwetsen. Kinderen kunnen/mogen/durven/willen niet altijd zeggen hoe ze zich voelen, ook in hun tienerjaren. Ze hebben jou als ouder nodig om zich hierin te ontwikkelen. Leren omgaan met emoties en als ouder er op een bewuste en begripvolle manier op reageren, maakt veel verschil voor je kind. Je kind bewust in verbinding ondersteunen bij het leren omgaan met hun emoties, geeft je kind een veilig gevoel. Je kind zal zich gezien, gehoord en begrepen voelen in zijn/haar behoeften om te mogen leren omgaan met emoties. 


Kinder Emotie Coaching is voor kinderen vanaf 4 jaar en jongeren tot 18 jaar en hun ouder(s)/opvoeder(s). Voor kinderen onder de 4 jaar begeleid ik alleen de ouder(s)/opvoeder(s).

Daarnaast organiseer ik regelmatig EmoZie Kids Boekjes en Knuffels workshops voor kinderen van 2,5-4 jaar en ouder/opvoeder. Spelenderwijs kennismaken met emoties.

Ook voor ouders en opvoeders zelf zijn er diverse workshops te volgen op het gebied van kinderen en emoties.

Kinder Emotie Coaching
Kinder emotie coach

WERKWIJZE KINDER EMOTIE COACHING


Als Kinder EmotieCoach ga ik afgestemd op jullie hulpvraag, met jouw kind en jullie als ouder(s)/opvoeder(s) onderzoeken hoe je kind op een gezonde manier kan leren omgaan met emoties, het vergroten van zelfvertrouwen, veerkracht en hoe jullie je kind het beste hierin kunnen ondersteunen. Hiervoor gebruik ik onder andere diverse materialen rekening houdend met de leeftijd van jullie kind. Ik begeleid ouder(s)/opvoeder(s) en kind altijd samen, daar ze jullie nodig hebben tijdens hun leerproces. Indien jullie kind zelf aangeeft alleen op consult te willen komen, is dit met schriftelijke goedkeuring van de ouder(s)/opvoeder(s) mogelijk. 

* Als eerste gaan we met elkaar kennismaken tijdens een eenmalig intakegesprek. Tijdens het intakegesprek gaan we jullie hulpvraag concreet maken en als het voor beide partijen goed voelt, kunnen we aansluitend een consult afspraak inplannen.
* Tijdens elk consult stem ik mij af op jullie hulpvraag, behoeften en energie. Vanuit mijn
intuïtie, ervaringen en kennis kijk ik samen met jullie wat er nodig en haalbaar is om de hulpvraag te beantwoorden. De ervaring leert dat hier vaak meerdere vervolgafspraken voor nodig zijn, dit is echter geen verplichting.

Duur

Kosten

60 minuten

€65,-

eenmalig intakegesprek

45 minuten

€55,-

ouder-kind/alleen kind

90 minuten

€75,-

alleen ouder(s)

Kinder emotie coaching

Heb je nog vragen of wil je een offerte aanvragen? Neem dan contact met mij op.

Kijk bij het aanbod voor mijn andere diensten of geef een consult cadeau.

'In verbinding mogen opgroeien is een groot kado voor je kind.'   - Bewust je-Zelf Zien

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Openingstijden (alleen op afspraak)

Maandag
13:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

aangesloten bij:

Bewust je-Zelf Zien is een gecertificeerd professional bij SOS kinderen en emoties.
Bewust je-Zelf Zien is een gecertificeerd Trainer bij Dunstan Babytaal
Bewust je-Zelf Zien is verkooppunt van de Groene Linde
Bewust je-Zelf Zien inleverpunt lokale kadobon
Bewust jezelf Zien is lid van Keuze vrij bij mij
Bewust je-Zelf Zien is aangesloten bij Hipsy.

© Bewust je-Zelf Zien 2024 | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Medische disclaimer | KvK 89676351 | BTW-nr NL004758282B65 

:
unsplash