Soul Body Fusion

Soul Body Fusion®

BALANS TUSSEN LICHAAM EN ZIEL 

Wat is Soul Body Fusion®?

Soul Body Fusion® is ontwikkeld door Jonette Crowley en betekend letterlijk het versmelten van het lichaam en de ziel. Het is een makkelijke en krachtige energetische methode, die direct werkt en op een rustige manier diep doordringt in je systeem. Het helpt je om je ziel weer in balans te brengen met je lichaam op celniveau en je af te stemmen op je eigen levenskracht. Door een traumatische ervaring, ziekte, pijn of teleurstelling kunnen het lichaam en de ziel van elkaar gescheiden worden en zie je vaak dat daardoor het lichaam een lagere trilling heeft dan de ziel. Hierdoor kun je mentale, emotionele en lichamelijke klachten ervaren. Een Soul Body Fusion® behandeling is geen healing, maar een natuurlijk proces van jouw ziel. Je trilling wordt hoger waardoor alles wat een lagere trilling heeft niet meer met jou resoneert. Dat houdt in dat lichamelijke, mentale en emotionele klachten verminderen en zelfs volledig kunnen verdwijnen. Soul Body Fusion® creëert een blijvende verandering en is het begin van een oneindige persoonlijke groei.

De wetenschap bewijst dat Soul Body Fusion® werkt!

Neil Habgood, Kinesioloog heeft het bewustzijn van een groep mensen getest vóórdat ze een Soul Body Fusion® ontvingen en nádat ze een Soul Body Fusion® hebben ontvangen.
Hij heeft er het volgende over geschreven:
"Als kinesioloog die duizenden metingen per jaar verricht, kom ik zelden een proces tegen dat een echte, meetbare verandering veroorzaakt in iemands bewustzijnsniveau. Na voor- en achteraf metingen te hebben gedaan bij diverse mensen die Jonette's proces ondergingen, was ik ondersteboven van de uitslagen. De Soul Body Fusion® methode heeft duidelijk bewezen voor iedere deelnemer een betrouwbaar, specifiek proces te zijn waarmee een onmiddellijke toename van het algehele bewustzijnsniveau wordt bereikt." 

Voor wie is een Soul Body Fusion® behandeling geschikt?
Soul Body Fusion® is voor iedereen; volwassenen, kinderen en zelfs dieren. De ervaring leert dat Soul Body Fusion® een enorm positief effect heeft op hooggevoelige mensen.
Tevens is deze behandeling aan te raden voor mensen met mentale klachten zoals een depressie, verslavingen en een burn-out en ook voor mensen met lichamelijke klachten en zelfs chronische aandoeningen.


Hoe werkt een Soul Body Fusion® behandeling?

Tijdens de 3-delige Soul Body Fusion® behandeling van 2x 10 minuten met een korte tussenpauze van ongeveer 5 minuten per sessie, brengen we de frequentie van jouw lichaam en ziel weer in balans. Dit kan zorgen voor onder andere een diepe innerlijke rust, meer zelfvertrouwen, minder stress, meer plezier/overvloed en heeft een positieve effect op je gezondheid, lichamelijke en mentale klachten en welzijn. Het proces werkt na de behandelingen nog door op vele aspecten.


- Totale duur per behandeling: 3 sessies in 21 dagen

- Totale duur per sessie: max. 60 minuten

- Bij kinderen en dieren duurt een totale sessie max. 45 minuten. 
- Na de 1e sessie dient een week later de 2e sessie plaats te vinden en twee weken daarna de 3e sessie.
- Na de 3-delige behandeling is ten alle tijde een losse sessie* van max. 60 minuten te boeken indien gewenst.

Waarom 3 sessies binnen 21 dagen?
Hoewel je door een grote traumatische gebeurtenis een deel van je afstemming kunt verliezen, worden 3 sessies gegeven binnen 3 weken om het lichaam te helpen de veranderingen tot een geheel te maken. Sommige mensen ervaren pas na de tweede week hun grootste veranderingen. Dat wil niet zeggen dat er in de eerste week niets is gebeurt. Bij iedere Soul Body Fusion® doordringen nieuwe niveaus van universeel licht de weerstanden en werken aan verdere persoonlijke groei.


Hoe verloopt de behandeling?

We gaan formuleren welke klachten jij momenteel ervaart en waar je verlichting in zoekt. Tijdens de behandeling zit je op een stoel met de voeten op de grond en je handen rusten op je benen. Kleding blijft aan en de schoenen gaan uit. Na de behandeling gaan we evalueren wat je hebt ervaren.


Probeer ook eens:
Shine arrangementen

ABC behandeling

Access Bars behandeling

Aura & Chakra healing

Soul Body Fusion® behandeling 

Duur

Kosten

Per sessie

3 sessies

€185,-

€62,-

volwassenen 

3 sessies

€150,-

€50,-

kinderen en dieren

losse sessie*

€70,-

€70,-

extra behandeling

Het is mogelijk om per sessie te betalen. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Alle sessies worden in de praktijk, online via Zoom of WhatsApp beeldbellen uitgevoerd.

Heb je nog vragen of wil je een offerte aanvragen? Neem dan contact met mij op.

Kijk bij het aanbod voor mijn andere diensten of geef een behandeling cadeau.

Recensie juni 2024 (na de 1e sessie op afstand)

'Ooh dank je wel. Rond die tijd ben ik naar bed gegaan, meteen in slaap gevallen. Ik was al op de bank

weg aan het dommelen. Heel vast geslapen tot 6.30 uur daarna weer terug in slaap tot de wekker van 8.00 uur. Ik kon nog wel langer slapen. Nu heb ik heerlijk stilte in m'n hoofd en het is rustig in m'n lichaam. Zo fijn. Dank je wel lieve schat.' - Anoniem

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Openingstijden (alleen op afspraak)

Maandag
13:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

aangesloten bij:

Bewust je-Zelf Zien is een gecertificeerd professional bij SOS kinderen en emoties.
Bewust je-Zelf Zien is een gecertificeerd Trainer bij Dunstan Babytaal
Bewust je-Zelf Zien is verkooppunt van de Groene Linde
Bewust je-Zelf Zien inleverpunt lokale kadobon
Bewust jezelf Zien is lid van Keuze vrij bij mij
Bewust je-Zelf Zien is aangesloten bij Hipsy.

© Bewust je-Zelf Zien 2024 | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Medische disclaimer | KvK 89676351 | BTW-nr NL004758282B65 

: