Bewust je-Zelf Zien | Intuïtieve coaching en workshops

Even voorstellen

Bewust jeZelf Zien Jenny Thurlings

Mijn naam is Jenny Thurlings, eigenaresse en oprichtster van
Bewust je-Zelf Zien, praktijk voor intuïtieve coaching en workshops.

Als doktersassitente heb ik gewerkt bij o.a. huisartsen, de arbodienst en in de GGZ. Maar na een tijd werd ik mij bewust dat dit werk niet bij mij past. Al een aantal jaren droomde ik van een eigen praktijk op het gebied van innerlijke bewustwording en in 2023 heb ik mijn droom mogen verwezenlijken. Samen met mijn dochter en onze hond woon ik in Echt, Midden-Limburg.

Sinds 2013 ben ik innerlijk op reis bij Interakt in Tiel. Vanaf 2018 ben ik spiritueel in ontwikkeling bij praktijk Celestin in Echt en in 2019 heb ik mijn eerste certificaat behaald als Professional bij SOS kinderen en emoties. In 2021 de opleiding Tafelopstellingen behaald en in 2023 heb ik de opleidingen Kinder Emotie Coach en Dunstan Babytaal Trainer met een positief resultaat afgerond. 

Als klein meisje had ik al veel affiniteit met spiritualiteit, echter was het destijds onmogelijk voor mij om de verbinding met het universum toe te laten. Tijdens mijn innerlijke reis werd duidelijk dat de verbinding met het universum er altijd is en ik de mooie karaktereigenschap hooggevoeligheid mag omarmen, in de puurste vorm van liefde. Mijn persoonlijke ervaringen hebben ertoe geleidt dat ik een haarfijne intuïtie heb ontwikkeld, waardoor ik onbewuste gedragspatronen van anderen kan Zien en wanneer mensen (bewust of onbewust) een masker op hebben gezet.

Ik tover bij kinderen een brede glimlach op hun gezicht en wanneer volwassenen zich energetisch verbinden met hun innerlijk kind, straalt hun hart en voelen zij zich ontzettend dankbaar dat ze bij mij (weer) persoonlijk kunnen groeien en ontwikkelen.

Innerlijke bewustwording is de rode draad in mijn leven. De persoonlijke weg van innerlijke vrijheid en bewustwording gun ik iedereen! De meest hobbelige wegen zijn het meest waardevol. Ik begeleid en ondersteun jou tijdens jouw avontuur, stralend en in verbinding .

innerlijk kind bewust jezelf zien

Heb je nog vragen? Neem dan contact met mij op. Kijk bij het aanbod voor mijn diensten.

Openingstijden (alleen op afspraak)

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
SOS kinderen en emoties
Bewust jezelf Zien Trainer Dunstan Babytaal
Bewust je-Zelf Zien inleverpunt lokale kadobon
Bewust jezelf Zien keuze vrij bij mij

© Bewust je-Zelf Zien 2023 | Privacybeleid | Algemene voorwaarden | Disclaimer | KvK 89676351 | BTW-nr NL004758282B65